Triquetrian Galdor

Triquetra Forum 2.0.

Πρόσφατα Θέματα

» Wicca: Ο Απόλυτος Πρακτικός Οδηγός
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:56 am από Witcher

» Εγχειριδιο Φυσικης Μαγειας
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:54 am από Witcher

» O Ατταρτικος κυκλος
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:53 am από Witcher

» Ο Ελικοειδής Χορός:Η Αναγέννηση της Αρχαίας Θρησκείας της Μεγάλης Θεάς.
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:52 am από Witcher

» THE SECRET-ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:51 am από Witcher

» Ο Μύθος του Μονόκερου
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:50 am από Witcher

» Aradia: Το Ευαγγέλιο των Μαγισσών
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:49 am από Witcher

» Διαλογισμός κενού με οραματισμό ενεργειακής σφαίρας
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:45 am από Witcher

» Διαλογισμός για ανανέωση και αύξηση ενέργειας
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:44 am από Witcher

» Η τέχνη του ύπνου
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:43 am από Witcher

» Καθαρισμός Σώματος & Χώρου
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:42 am από Witcher

» Μαγεία, Ηλικία και Ωριμότητα
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:41 am από Witcher

» Η ψυχολογία των χρωμάτων
Κανονισμοί Λειτουργίας I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:40 am από Witcher

Κορυφαίοι συγγραφείς του μήνα


Κανονισμοί Λειτουργίας

Witcher
Witcher
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2018
Ηλικία : 33
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Κανονισμοί Λειτουργίας Empty Κανονισμοί Λειτουργίας

Δημοσίευση από Witcher Την / Το Κυρ Ιουν 17, 2018 3:37 pm

Καλώς ήλθατε στον πίνακα συζητήσεων (forum) που δημιουργήθηκε για τη δική σας εξυπηρέτηση. Εδώ μπορείτε να δημοσιεύετε σε μορφή μηνυμάτων απόψεις, θέσεις, απορίες και οτιδήποτε άλλο ταιριάζει στις κατηγορίες συζητήσεων που θα βρείτε. Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό η εύρυθμη λειτουργία ενός πίνακα συζητήσεων τον οποίο επισκέπτονται και χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι χρήστες μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από ένα πλέγμα κανόνων και με την εποπτική λειτουργία του διαχειριστή και συντονιστών του. 

Διαχειριστής(Administrator) 

Στον πίνακα συζητήσεων λοιπόν υπάρχει ο διαχειριστής που θα έχει τη γενική επίβλεψη της -από κάθε άποψη- ομαλής λειτουργίας του. Ρόλος του διαχειριστή, είναι να διατηρεί την ισορροπία του πίνακα συζητήσεων, να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τους λογαριασμούς των χρηστών και να έχει τη συνολική εποπτεία του περιεχομένου των θεματικών ενοτήτων του πίνακα. Οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει στο φόρουμ, σε αυτόν θα πρέπει να απευθύνεσθε και εκείνος είναι επιφορτισμένος με την υποχρέωση να το επιλύει. Επίσης, μόνος αυτός δύναται να ανοίξει νέες κατηγορίες θεμάτων συζητήσεων και να επεμβαίνει στους τίτλους και τη μορφή τους. Τέλος, καθήκον του είναι η επιλογή και ενεργοποίηση των συντονιστών. 

Συντονιστές (Μοderators) 

Οι χρήστες αυτοί, που θα είναι ένας ή περισσότεροι, ανάλογα με την επισκεψιμότητα της θεματικής ενότητας, είναι επιφορτισμένοι με τη γενικότερη εποπτεία στην οποία εκτείνεται η αρμοδιότητά τους. Τα άτομα αυτά, έχουν αποδεχθεί τους κανόνες λειτουργίας του πίνακα, και αυτό που αποτελεί την αποστολή τους, είναι η εφαρμογή και τήρησή των κανόνων αυτών. 
Ανάμεσα στα καθήκοντά τους, είναι και η διαγραφή μηνυμάτων υβριστικού ή άσχετου με το συζητούμενο θέμα περιεχομένου, χωρίς πρότερη προειδοποίηση των χρηστών καθώς και το κλείδωμα των ενοτήτων όταν πλέον ο έλεγχος της κατάστασης έχει εκτραπεί των ορίων. 

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ 

Αναλυτικότερα οι αρχές-κανόνες λειτουργίας του πίνακα συζητήσεων συνοψίζονται στα εξής: 

1.Κάθε μήνυμα θα πρέπει να δημοσιεύεται στην αντίστοιχη θεματική ενότητα για λόγους τήρησης της ομοιομορφίας και της τάξης. Μήνυμα το οποίο δεν θα παρουσιάζει λογική συνάφεια με την θεματική ενότητα-συζήτηση στην οποία έχει δημοσιευτεί, θα μεταφέρεται στην πρέπουσα χωρίς προειδοποίηση. 

2.Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνυμάτων με υβριστικό, άσεμνο, συκοφαντικό, χυδαίο, απειλητικό ή πορνογραφικό προσανατολισμό και σε κάθε περίπτωση μηνυμάτων των οποίων το περιεχόμενο προσβάλλει τα χρηστά ήθη και συγκρούεται με την έννομη τάξη. Σε οποιοδήποτε τέτοιο μήνυμα οι υπεύθυνοι του πίνακα συζητήσεων έχουν κάθε δικαίωμα να επέμβουν δραστικά διαγράφοντας ή τροποποιώντας το, καθώς και ενημερώνοντας τον παροχέα σύνδεσης του αποστολέα του (internet provider) για τη συμπεριφορά του. 

3.Στην περίπτωση του εγγεγραμμένου μέλους, η κατ΄ εξακολούθηση άρνηση συμμόρφωσης με τον ανωτέρω κανόνα θα επιφέρει αρχικά την απαγόρευση δημοσίευσης μηνυμάτων και εν τέλει την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή του από τον πίνακα συζητήσεων. 

4.Ο κανόνας υπ΄ αριθμ.2 ισχύει και για τους μη εγγεγραμμένους επισκέπτες. 

5.Επιθυμητή είναι η αποφυγή της χρήσης των λατινικών χαρακτήρων από τη στιγμή που το περιεχόμενου του κειμένου είναι στα Ελληνικά (κοινώς greeklish). 

6.Επιθυμητή είναι η αποφυγή της χρήσης των κεφαλαίων γραμμάτων όπου αυτό δεν είναι απαραίτητο. 

7.Επιπλέον οι χρήστες του πίνακα συζητήσεων είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν ότι: 
•Το περιεχόμενο και οι απόψεις των μηνυμάτων που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τους αποστολείς-δημιουργούς τους και όχι την ιστοσελίδα ή την ομάδα διαχείρισής της στο σύνολο. Επίσημες θέσεις της ιστοσελίδας εκφράζουν μόνο οι επικεφαλείς διαχειριστές (webmasters) κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τα μέλη της ομάδας διαχείρισης με τη διακριτική ευχέρεια πάντα της προσωπικής τους άποψης. 
•Η IP διεύθυνση από την οποία πραγματοποιούνται οι δημοσιεύσεις είναι ορατή στα μέλη της ομάδας διαχείρησης για λόγους τυπικούς και εξασφάλισης της τήρησης των κανόνων υπ αριθμ.2,3,4. 
•Τα εγγεγραμμένα μελη αποδέχονται την εγγραφή περιορισμένων προσωπικών στοιχείων τους στη βάση δεδομένων (database) της ιστοσελίδας, ώστε να υφίσταται η χρήση του πίνακα συζητήσεων με τις δυνατότητες που παρέχει η εγγραφή σε αυτόν. 
•Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα ττων εγγεγραμμένων χρηστών για οποιαδήποτε άλλη χρήση από τη λειτουργία του πίνακα συζητήσεων. Ωστόσο σε περίπτωση απωλειάς τους μέσω διαδικτυακής κλοπής-εισβολής (κοινώς hacking) ο υπέυθυνος του πίνακα συζητήσεων -webmasters- δεν φέρει καμία ευθύνη. 
•Τέλος ο υπολογιστής των χρηστών λαμβάνει και αποθηκεύει ένα cookie ώστε να τους αναγνωρίζει ο πίνακας συζητήσεων αυτόματα σε κάθε τους επίσκεψη, εφόσον αυτό επιλεχθεί, ώστε να γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη η χρήση του forum. 

8. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί, ότι μέλος δημοσιεύει μηνύματα, με σκοπό να προκαλέσει διένεξη υπαίτια μεταξύ των υπολοίπων μελών, δημοσιεύει μηνύματα spam και μηνύματα που αντίκεινται στην φύση των θεμάτων που συζητούνται, το μέλος αυτό θα λαμβάνει τρεις και μόνο προειδοποιήσεις. Σε περίπτωση αγνόησης, η διαγραφή του θα επέρχεται οριστικώς και αμετακλήτως και χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. 


9. Ο παρών πίνακας συζητήσεων, είναι χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών, απόψεων αλλά και συνταγών και λοιπών στοιχείων. Οποιαδήποτε προσπάθεια προώθησης προιόντων αμφιβόλου αξιοπιστίας και προελεύσεως ή παροχής υπηρεσιών εμμίσθως ή οποιαδήποτε κίνηση θα έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητα των μελών, θα επιφέρει αυτόματη διαγραφή του προκαλούντος μέλους. 

10. Να αποφεύγονται οι πολλές αντιγραφές από άλλα sites. Όταν είναι απαραίτητο να γίνει μια τέτοια αντιγραφή είναι ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΟ να αναφερθεί η πηγή. 

11. Υποχρεωτικό είναι η αναφορά της ηλικίας στο προφίλ του κάθε μέλους. Με το τρόπο αυτό, καθορίζεται και η ροή της συζήτησης. 

Σε κάθε περίπτωση ως χρήστες του πίνακα συζητήσεων αποδέχεστε τους παραπάνω κανόνες. Επίσης αναφέρονται περιοριστικά και είναι δυνατή η πρόσθεση ή η διαγραφή οποιουδήποτε κανόνα χωρίς καμία προειδοποίηση. 
Οι παραπάνω κανόνες έχουν τεθεί για να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του πίνακα συζητήσεων και να προστατεύσουν πάνω από όλα τους χρήστες του, δηλαδή εσάς.Σε περίπτωση παραβίασής τους, θα γίνεται αποκλεισμός απροειδοποίητα....

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 13, 2019 7:18 am