Triquetrian Galdor

Triquetra Forum 2.0.

Πρόσφατα Θέματα

» Wicca: Ο Απόλυτος Πρακτικός Οδηγός
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:56 am από Witcher

» Εγχειριδιο Φυσικης Μαγειας
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:54 am από Witcher

» O Ατταρτικος κυκλος
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:53 am από Witcher

» Ο Ελικοειδής Χορός:Η Αναγέννηση της Αρχαίας Θρησκείας της Μεγάλης Θεάς.
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:52 am από Witcher

» THE SECRET-ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:51 am από Witcher

» Ο Μύθος του Μονόκερου
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:50 am από Witcher

» Aradia: Το Ευαγγέλιο των Μαγισσών
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:49 am από Witcher

» Διαλογισμός κενού με οραματισμό ενεργειακής σφαίρας
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:45 am από Witcher

» Διαλογισμός για ανανέωση και αύξηση ενέργειας
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:44 am από Witcher

» Η τέχνη του ύπνου
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:43 am από Witcher

» Καθαρισμός Σώματος & Χώρου
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:42 am από Witcher

» Μαγεία, Ηλικία και Ωριμότητα
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:41 am από Witcher

» Η ψυχολογία των χρωμάτων
Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) I_icon_minitimeΔευ Νοε 18, 2019 10:40 am από Witcher

Κορυφαίοι συγγραφείς του μήνα


Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου)

Witcher
Witcher
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2018
Ηλικία : 33
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) Empty Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου)

Δημοσίευση από Witcher Την / Το Κυρ Μάης 20, 2018 2:17 pm

Κριος (21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου) Aries910

***ΣΤΟΙΧΕΙΑ***

Ποιότητα ___ Παρορμητική
Στοιχείο ___ Φωτιά
Ιδιότητα ___ Αρσενικό 
Ρήμα ___ Είμαι 
Πλανήτης ___ Άρης
Χρώμα ___ Κόκκινο 
Πέτρα ___ Διαμάντι
Σημ. Σώματος __ Κεφάλι 
Βότανο ___ Γεράνι 

***ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ***

Αρχηγικά, Ορμητικά, Πρωτοποριακά, Εγωκεντρικά, Ενθουσιώδη, Εμψυχωτικά


***ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ***

Αρετές: Πρωτοπορία ,εμψύχωση, αυτοθυσία, ενθουσιασμός, αγαθότητα.
Κακίες:Εγωπάθεια, εγωισμός, απερισκεψία, επιπολαιότητα, ζήλια, επιθετικότητα.

Ο Ήλιος στο ζώδιο Κριός
Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ, την πραγματική συνείδηση. Όταν λέμε τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Η θέση του ήλιου και η επιρροή του αντιπροσωπεύουν τα βασικά βιώματα μας και τον ρόλο του στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας.

Η εαρινή περίοδος, είναι η δημιουργός στιγμή και η αφετηρία ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Στην αρχική αυτή λοιπόν στιγμή καταχωρήθηκε από την Αστρολογία η θετική αρσενική ενέργεια της ημέρας και το πρώτο ζώδιο της φωτιάς, ο παρορμητικός Κριός. Είναι η πρώτη εμπειρία της ψυχής και η αρχή ενός νέου κύκλου που έχει γίνει με την είσοδο του ήλιου στον Κριό. Εκπροσωπεί την γέννηση της ψυχής και την πρώτη εμφάνιση της στο γήινο τούτο κόσμο. Η πρώτη εξόρμηση της στην αιώνια σφαίρα του ζωδιακού κύκλου, το πρώτο ζώδιο συμβολίζει την αρχή, την ανάσταση και την ανατολή ενός νέου κόσμου, με νέες ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον. Ο παγερός χειμώνας έχει περάσει και η άνοιξη ως πιο καλή μητέρα ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της για να κανακέψει το πρώτο της παιδί τον αθώο Κριό. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που θα σας κάνει να νιώσετε πολλές φορές στην ζωή σας ότι στις δύσκολες στιγμές κάτι μαγικό συμβαίνει και σας σώζει ή σας προστατεύει την τελευταία στιγμή, σαν ένας φύλακας άγγελος το βρέφος.

Η μετάβαση της φύσης μετά από τον βαρύ χειμώνα, στην άνοιξη απαιτεί πολλή κοσμική ενέργεια για να μπορέσει να αρχίσει η σπορά και η άνθηση. Έτσι είναι φυσικό τα παιδιά που γεννιούνται αυτή την περίοδο να παίρνουν όλη αυτή την δύναμη που παράγεται από τον σύμπαν από 19/03-19/04. Κάπου εδώ πρέπει να βρίσκεται και ο λόγος για την αστείρευτη ενέργεια που πλημμυρίζει τα παιδιά της άνοιξης. Είναι ο ίδιος λόγος που τον κάνει να φαίνεται ότι λειτουργεί εγωιστικά ή αυθόρμητα. Ο σπόρος πρέπει να μπορέσει να επιβιώσει και να μεγαλώσει. 

Η έκφραση και ο τρόπος σας είναι αναγκαστικά ενθουσιώδης, υπέρ κινητικός και δυναμικός. Έχετε μια συγκινητική πίστη στην αόρατη δύναμη του καλού και του θείου δίκιου την οποία θεωρείται ικανή να ικανοποιήσει, με σχεδόν θαυματουργό τρόπο, κάθε επιθυμία ή όποιο τρελό σας όνειρο. Αργότερα στην ζωή σας μπορεί να μετανιώσετε για την άστοχη εμπιστοσύνη που δείξατε, περνώντας όμως προηγουμένως μέσα από αρκετές αρνητικές εμπειρίες. 

Όπως σε όλα τα ζώδια ο ήλιος μαρτυρά στο στάδιο που βρίσκεται η συνείδηση και ποιες συγκεκριμένες ικανότητες ή ανάγκες θα αναπτύξει κατά την διάρκεια της ζωής. Η αγάπη είναι ανώτερος στόχος για την εξύψωση της ψυχής, όπου κάθε ζώδιο ισοδυναμεί με συγκεκριμένες αρετές που κατέχει ή που θα πρέπει να γνωρίσει.

Η έμφυτη ανοιξιάτικη ορμή σας είναι ο λόγος που δεν θα συγκρατήσετε τα βιαστικά λόγια και τις γρήγορες πράξεις σας, αγνοώντας κάθε κίνδυνο ή επίπονη συνέπεια. Είστε υπέρ ενεργητικοί και δραστήριοι και δεν θα σας δουν να κάθεστε ούτε μια στιγμή, χωρίς να κάνετε κάτι. Είστε οι εμπνευστές και οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου, οριοθετώντας μεγάλους στόχους που δεν σας ενδιαφέρει πόσο θα σας κουράσουν προκειμένου να τους πετύχετε. Όπως το κριάρι στο κοπάδι τραβάτε μπροστά με τα μάτια χαμηλωμένα και το κεφάλι σκυμμένο, ορμητικοί και ακάθεκτοι. Από τη δυναμική φύση σας γίνεστε ατρόμητοι αγωνιστές της ζωής, ικανοί να παλέψετε σε δύσκολες μάχες, χωρίς πληρωμή, αρκεί να κατακτήσετε το τρόπαιο της νίκης. Προσφέρετε απλόχερα τη βοήθειά σας σε όσους τη χρειάζονται, όμως χρειάζεστε αναγνώριση των προσπαθειών σας. Ένα απλό ευχαριστώ σας είναι αρκετό για να πάρετε την επιβεβαίωση της σωστής έκφρασής σας. Η αχαριστία των άλλων σας πληγώνει και σας εξοργίζει περισσότερο από όλα. Ενθουσιάζεστε πολύ εύκολα με καινούργιες ιδέες, τολμηρά σχέδια και τα άπιαστα όνειρα.

Μαθαίνετε γρήγορα, αλλά απεχθάνεστε τις διαταγές και τις υποδείξεις. Αλλάζετε τακτικά τις εργασίες που θα ασχοληθείτε, είτε γιατί δεν βρίσκετε την ελευθερία που χρειάζεστε, είτε γιατί νομίζετε ότι πλήττετε η ελευθερία σας, είτε γιατί είναι καλύτερα να έχετε μια εργασία όπου θα είστε το αφεντικό. Όταν ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει, τότε θα είστε μεταξύ των πρώτων, αν όχι ο πρώτος. Υπάρχουν στιγμές όπου παρουσιάζεται ένα τελείως εγωιστικό πρόσωπο, σαν το βρέφος που βυζαίνει το δάχτυλό του και είναι κλεισμένο στο κόσμο του, μην μπορώντας να ακούσετε τίποτε και κανένα. Σαν παιδί του Άρη είναι φυσικό να γίνεστε αρκετά επιθετικοί, πολεμοχαρείς και δραστικοί. Αν κατανοήσετε αυτή την φύση σας, τότε θα καταλάβετε ότι δεν το κάνετε από κακία, αλλά γιατί η αδρεναλίνη σας είναι λίγο περισσότερο ανεβασμένη από το φυσιολογικό. Δεν αγαπάτε το πρωινό ξύπνημα, αφού είστε ανυπότακτοι στον χρόνο και φτάνετε συνήθως στα ραντεβού σας συχνά αρκετά αργοπορημένοι.

Σαν εραστής, ως αρσενικό ζώδιο θα είστε ένας τέλειος ιππότης, τουλάχιστον στην αρχή, όπου θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσετε το υποψήφιο ταίρι σας. Σας είναι απαραίτητο να θαυμάζετε τον σύντροφό σας και συνήθως τον ανεβάζετε στο υψηλότερο βάθρο της φαντασίας σας. Πιστεύετε εύκολα στα λόγια που σας λέει το αγαπημένο σας πρόσωπο και πληγώνεστε βαθιά όταν ανακαλύψετε ψέματα. Πολύ σύντομα όμως θα ξεχαστείτε με ένα νέο όμορφο παιχνίδι. Δεν θα αργήσετε να κάνετε πρόταση γάμου στο πρόσωπο που θα ερωτευθείτε, αλλά σαν σύζυγος θα είστε λίγο δικτάτορες για τον σύζυγό σας και πολύ φιλελεύθεροι για τον εαυτό σας. Μπορεί να κάνετε περισσότερους από ένα γάμο, γιατί θα παρασύρεστε εύκολα από τον αυθορμητισμό και από τα αισθήματά σας.

Μάθημα ζωής
Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Ο Κριός έρχεται να διδάξει ένα σημαντικό μάθημα της αγάπης στους γύρω του, πως η αγάπη είναι αθωότητα. Από την άλλη πλευρά όμως έχει να διδαχτεί κάτι εξίσου σημαντικό, πως η αγάπη είναι εμπιστοσύνη. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο είναι ισοδύναμες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε στο συγκεκριμένο αυτό ζώδιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ψυχολόγος- Αθλητής- Ερευνητής- Μηχανικός- Ασφαλιστής- Στρατιωτικός- Επιχειρηματίας.

Πηγη: www.astrofree.gr

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 13, 2019 7:15 am